Desvelar: Descubrir, poner de manifiesto // Quitar, impedir el sueño, no dejar dormir // Dicho de una persona: Poner gran cuidado y atención en lo que tiene a su cargo o desea hacer o conseguir. (Según RAE)

Un trayecto poético y visual de Agustín Calvo Galán

Las imágenes y videos y todos los textos: autoría de A.C.G. puedes usarlos, siempre y cuando menciones la procedencia y autoría. Gracias.

martes, 6 de noviembre de 2012

Nosaltres els Fusterians - Homenatge a Joan Fuster


 El Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària de la Universitat Miguel Hernández d’Elx ha organitzat l’Exposició de poètica experimental “Nosaltres els Fusterians”, que s’inaugurarà el proper dia 15 de novembre a les 12:00 hores a la Sala d’Exposicions de l’Edifici Rectorat i Consell Social.

“Nosaltres els Fusterians” vol ser, si més no, un homenatge, o una celebració, del 50è aniversari de la publicació de “Nosaltres els valencians”, text fonamental de l’assagista Joan Fuster. Els 46 artistes que ens han prestat la seua col·laboració, la seua intuició i el seu talent són els següents: María Alemany, Francisco Aliseda, Julián Alonso, Juanma Barrado, Manuel  Calvarro, Agustín Calvo, Tomás Camacho, José Luis Campal, Xavier Canals, Ángela Caporaso,  Josep Castellano, Corporación Semiótica Galega, Gilberto  Dobon, Bartomeu  Ferrando, Raúl Gálvez, Joaquín Gómez, Ascen González, Fabio Guzmán, Ibírico, Jesús Antonio Jiménez Elvira, Miguel  Jiménez, Isabel Jover, Joan Llorens, Martínez Gómez de Albacete, Antoni Miró, Manuel  Morales, María Dolores Mulà, Antonio Orihuela, Julia Otxoa, Carmen Peralto, Francisco Peralto, Rafael Peralto,Joan Puche, Sergi Quinyonero, César Reglero, J. Ricart, Jordi Rodríguez-Amat, Josep María Rosselló, Joaquim Sancho, Julián Santos, Javier Seco, Josep Sou, Pere Sousa, Ricardo Ugarte, Silvia Viana y  Nelo Vilar.

El món de Joan Fuster és pensament, però també actitud sense reserva.  Dues coses ben principals. Potser l’equilibri entre dues intensitats. El pensament il·lumina els miralls de la conducta, per a residenciar el fet d’humanitat. Ens cal la poesia, però necessitem el poeta. I tot, i tots, vinculats per l’audàcia de sentir-se pròxims a l’exercici social del compromís  necessari. També llibertat. I les imatges que acaricien l’existència.        

L’exposició es podrà visitar a la Sala d’Exposicions de l’Edifici Rectorat del Campus d’Elx fins el 10 de gener de 2013, en horari de 9 a 21 horas de dilluns a divendres i els dissabtes de 9 a 13 hores.

No hay comentarios:

Publicar un comentario